Trends en cijfers Internetgebruik & Domeinenmarkt

Er zijn steeds meer internet ontwikkelingen. Zo heb je tegenwoordig steeds meer sociale media, apps en geavanceerde mobiele apparaten. Maar hoe beïnvloeden apps, mobiele apparaten en social media het internetgebruik? SIDN heeft Heliview een grootschalig onderzoek naar internetgebruik laten uitvoeren.

De centrale vraag hierbij is hoe de internet ontwikkelingen het (surf)gedrag van internetbezoekers verandert en welke gevolgen dit heeft voor website gebruik, aantal nieuwe websites en domeinnaam registratie.
Het resultaat is dat de internet ontwikkelingen het registreren en maken van websites stimuleert.

Vevida heeft een infographic ontwikkeld waarin de belangrijkste trends en cijfers internetgebruik in worden weergegeven.

Cijfers Internetgebruik Infographic

Bart van Duinkerken Bart van Duinkerken (66 Posts)

Bart van Duinkerken heeft als SEA/SEO Experts in korte tijd veel ervaring opgedaan op gebied van Zoekmachine Marketing, Google AdWords en Google Analytics. Daarnaast heeft hij zijn eigen bedrijf in Internet oplossingen voor bedrijven. i-Biz Solutions "More than anything else, I think prospects, customers and citizens watch what you do more than they listen to what you say."-Seth Godin Follow me on Google+.

One thought on “Trends en cijfers Internetgebruik & Domeinenmarkt